مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو خریداری شده

باسلام.بنده از شهرستان دوری از طریق مزایده بدون رویت یک خودرو خریدم.مدل1400بود.باگزارش کارشناسی که فنی رو کاملا سالم وقابل حرکت توصیف کرده بودش.پس ازتسویه موقع تحویل تازه متوجه ایرادات عمده فنی آن شدم.مسئولین وراننده خودرو و مسئول ماشین الاتش اقرار به خرابی خودرو دارن ولی میگن طبق اسناد شرکت در مزایده به منزله رویت کالاست.منم به صرف اعتماد به گزارش کارشناسی قیمت دادم که مغایرت داشته.گیربکس اتوماته و100تومن هزینه کردم.
اگه شکایت کنم باتوجه به اقرار وشهادت مسئولین وفاکتورهای انجام شده که گزارش کارشناسی رو نقض میکنه با در نظر گرفتن پذیرش همه شرایط مزایده ایا دادگاه بنفع من رای میده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر بتونید این موضوع و عدم اطلاع خود را ثابت کنید می توانید مطالبه خسارت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
نیاز به بررسی جزئیات آگهی مزایده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شما می‌بایست دلایل و مستندات جمع آوری نمایید تا بتوانید عدم اطلاع خود را اثبات کنید