مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهدید به انتشار فیلم خصوصی

با سلام من با خواستگارم رابطه سطحی داشتم بعد که گفتم جوابم بهت منفی هست من رو از تلگرام تهدید کرد که ازت فیلم دارم پخش میکنم ابروت رو میبرم چت ها هم فورا دو طرفه پاک کرد چطور میتونم شکایت کنم طوری که خودم به دلیل رابطه نامشروع مجازات نشوم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تهدید به انتشار عکس خصوصی را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مجدد عرض می‌نمایم مراجعه به وکیل یا مشاوره به وکیل در این خصوص می‌تواند به شما کمک نماید خواسته‌های شما قابل پیگیری و شکایت می‌باشد