مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهدید به انتشار فیلم خصوصی

سلام چند وقت پیش با یکی از دوستانم رابطه مقعدی داشتم اما دخول انجام نگرفته و هر دو طرف انجام دادیم بعد دوستم از من عکس و فیلم میگیرد و من رو تهدید به انجام دوباره آن کار میکنه درحالی که من نمیخواستم این کار رو انجام بدهم و به خاطر آبرو مجبور شدم دوباره انجام بدهم تا چند بار
و در این چند بار هر من هم به درخواست خودش باهاش رابطه جنسی نداشتم و آمیزش داشتم به درخواست خودش و الان میخواد عکس و فیلم من رو پخش کند آیا میتونم شکایت کنم
حالا میخوام بدونم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام باید عنوان شکایت برای دفاع بررسی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت برای شما وجود دارد این کار جرم و مجازات حبس به دنبال دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را به صورت محرمانه شکایت و پیگیری نمایید رابطه اول با رضایت و سایر روابط با اکراه بوده است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله وهردو مجازات میشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل شکایت است
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید شکایت و پیگیری کنید چون در موارد دیگر همره با اکراه شما بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت شکایت از جانب شما، هر دو مجازات خواهید شد.