مشاوره حقوقی رایگان - فاصله درخت کاج بزرگ همسایه تا دیوار چقدر باید باشد

به همسایم گفتم. این درخت کاج شما که پشت دیوار خونه من هست داره به ساختمان من اسیب میزنه لطفا این درخت رو قطع کنید توجهی نکردند لطفا راهنمایی کنید از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

فاصله درخت از دیوار همسایه فاصله درخت از دیوار حریم درخت حریم دیوار همسایه