مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل یا تقلیل اعسار

برا دادخواست تعدیل چه مدارکی نیازه و قانونا چند تا شاهد میخواد ؟؟؟

پاسخ ها :

جواد پولادی چقادری

جناب آقای جواد پولادی چقادری :

سلام دوست عزیز هر مدرکی که ثابت کننذه تغییر در نحوه پرداخت می باشد و جدید به دست آورده اید مثلا مدارک بیماری، از دست دادن شغل قبلی و .... دو شاهد کفایت میکند

یک وکیل

تعديل چي مالي ؟
تعرفه شهود ، فيش حقوقي و هرچيزي كه اثبات ميكنه در شرايط مناسب مالي قرار نداريد