مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل بدون اجازه صاحبخانه

در مورخه 11/01/1397 در منزل پسرم برای عید دیدنی نشسته بودیم که به ناگهان برادران عروسم به همراه مادرشان به وارد منزل شده و من و همسر و خواهر و مادرم و پسرم را مورد ضرب و شتم قرارداده اند و دست عروسم را گرفته و با خودشان بردند، موضوع به کلانتری محل و پلیس 110 اعلام و بعد از صورت جلسه مراجعه به پزشکی قانونی و تکمیل مدارک و تشکیل پرونده صورت گرفت و ابلاغ جهت حضور در کلانتری به درب منزل پدر عروسم تحویل داده شد که آنها هم در کلانتری حاضر نشدند.
سوال: لطفا بفرمایید با این شرایط موجود که خدمتتان توضیح دادم حکم دادگاه چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

ضرب وجرح درصورت اثبات دیه بریده میشود اما پسرتون میتونند بعنوان ورود به عنف نیز شکایت کنند

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید