مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث برای عدم پرداخت مهریه

سلام من با شوهرم به مشکل خوردم قصد جدایی دارم مهریه ام رو اجرا گذاشتم .پدرشوهرم3 سال پیش فوت شد از پدرشوهرم چند تا مغازه و ساختمون ارثیه موند برای ورثه که تا حالا تقسیم ارث نکردن .من بعد اجرا گذاشتن مهریه ام متوجه شدم که شوهرم رو برادراش اقدام کردن برای تقسیم ارث.خواستم بدونم شوهرم میتونه سهم ارثش رو بهبرادرش واگذار کنه. تا بخ نام خودش نشه و مهریه من رو ندهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست توقیف سهم الارث زوج از ماترک پدری را نمایید و