مشاوره حقوقی رایگان - آیا با صدور قرار منع تعقیب میتوانم گواهینامه ام را رفع توقیف کنم

بنده رو کنار خیابون در حال پارک کلانتری به جرم شرب خمر گرفت و همونجا به پلیس راهور تماس گرفت (فقط تست گرفت و حتی جریمه ای هم ننوشت) و نهایتا 21 روز ماشینم تو پارکینگ خوابید و گواهینامم ضبط شد و خودمم با وثیقه نقدی آزاد بودم
با توجه به اظهاراتی که تو دادسرا داشتم بعد از گذشت 20 روز قرار منع تعقیب صادر شد و وثیقه و ماشینم رو آزاد کردم
آیا قرار منع تعقیب به معنی تبرئه شدنه؟
و با توجه به این رای میتونم گواهینامه ام رو رفع توقیف کنم؟ و روال انجامش به چه شکلی هست؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه قرار مذکور قطعی شود به معنای برائت شماست و با مراجعه و ارائه قرار قطعی منع تعقیب به مرجع توقیف کننده تقاضای رفع توقیف گواهینامه تان را نمایید. درضمن با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده دادسرا تقاضا نمایید گواهی قطعیت قرار منع تعقیب برای شما صادر نماید.