مشاوره حقوقی رایگان - میخواهند ملک را از دستم در اورند چیکار کنم

سلام بنده یه کارمندم که اپارتمانی رو در تاریخ 96/09/28 طی مبایعه نامه رسمی از یک نفر سازنده که وکالت فروش این ملک رو داشت و سندش هنوز اماده نبود خریده و دو سال هستش که در انجا سکونت دارم و با توجه به اینکه سازنده بهم سند نمیداد ازش شکایت کردم و کارمون تو دادگاه هستش الان تو این گیر رو دار و تورم چهار برابری ملک بعد دو سال یه نفر خانم پیدا شده که مدعی است قبل از من طبق مبایعه نامه اپارتمان رو از این سازنده خریده بوده و دوباره همین آپارتمان رو در تاریخ 97/02/07 طی قولنامه عادی که بین خودشان نوشتن و یه نفر شاهد هم امضا کرده به ایشان فروخته است جالب توجه اینکه تاریخ فروش همین ملک توسط خانم به سازنده بعد از تاریخ معامله بین بنده (96/09/28) با سازنده میباشد (چطور امکان داشته برام مبهمه)
و لذا سازنده چک بنده را که از بابت تنظیم سند همین ملک داده بودم از بابت خرید دوباره همین ملک از خانم، به ایشان داده است و چون در قولنامه بین خودشان برای فسخ شرط و شروطی گذاشته بودن با برگشت زدن چک بنده توسط خانم در موعد مقرر شرط فسخ بین خانم و سازنده مهیا شده و خانم از سازنده شکایت کرده و بر اساس فسخ معامله بین خودش و سازنده که دادگاه شورای حل اختلاف نیز ان را تایید کرده خواهان تحویل مبیع که تحویل بنده است از سازنده خواسته الان تکلیف بنده چیه واقعا گیج شدم با توجه به شرایط تورم احساس میکنم این خانومه با سازنده دست به یکی شدن تا ملک رو از دستم در بیارن لطفا راهنماییم فرمایین چیکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.توضیحات مبهمه,اگربعدشما به خانم فروخته,معامله ایشان باطل است واگر ملک راسازنده ازخانم خریده وآپارتمان ساخته وبشما فروخته وبعد ازخریدن شما,بین آنها فسخ شده ,فسخ آنهاتاثیر وخدشه ای درمعامله شما ندارد وشما مالک هستید