مشاوره حقوقی رایگان - پول خودرویی که پس داده شده

سلام خسته نباشید من یک پراید مدل 96 از بنگاه خریدم و و بعد از مدت یک هفته ان را پس دادم 3 روز بعد پدر ان خودرو را خرید یعنی با ماشینی که داشت معاوضه کرد بنگاه دار ماشین 96 رو بدون قولنامه به پدرم داده میگه من باید پول ماشینم رو از پدرم بگیرم یک ماه بعد پدرم ماشین رو دوباره به بنگاهدار فروخته دوباره ماشین خریده
الان پول ماشین من با کیه ایا شکایت کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرخودرویی که خریدید,بافروشنده اقاله کردید,ثمن معامله راباید خودفروشنده بشما بدهد.واگرخودرو راتحویل نمایشگاه دار دادید تا برایتان بفروشد,باتوجه به معاوضه,اگر راضی به معاوضه هستید,باید خودروی پدر رابگیرید واگرپدر خودروی خود رافروخته وخودروی شما راخریده,باید ثمن را از پدر دریافت وپدر ثمن خودروی خود را ازخریدار بگیرد.