مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام علیکم
بنده ماشین پراید دارم تو شهر آوج از پشت به یه نیسان زدیم راننده من نبودم رفیقم بود ولی من آسیب دیدم و دماغم شکست.
نیسان آسیب ندیده بود برا همین کروکی نکشیدیم و پلیسو صدا نکردیم.
ففط مدارک بیمارستان رو دارم.
میخواستم ببینم اگه از راننده شکایت کنم میتونم از بیمه دیه بگیرم شرعا و قانونا چجوریه؟ اصلا میشه یا نه؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله شما دراین موقعیت,شخص ثالث محسوب وازبیمه خودروی مقصر(حتی اگرخودروی شما مقصر باشد)بشرط اثبات تصادف ,می توانید دیه دریافت نمایید.