مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند از خانواده پدری

با سلام خسته نباشید بنده متولد 1384 هستم پدرم زمانی که چهارسال داشتم حدودا در سال 89 فوت کردن بعد از با مادرم زندگی کردم و الان که نزدیک به 19 سال سن دارم با خانواده پدری که خیلی دارا و وضع مالی خیلی خوبی دارن هیچ ارتباطی نداریم هم بنده هم خواهرم میخواهیم نفقه این همه سال را از خانواده پدریم بگیریم و متوجه شدیم دو سه سالی هست پدر بزرگ پدری بنده فوت کرده بنده میخواهم بدونم که با این اوضاع که فوت کرده پدربزرگم میتوان نفقه های این همه سال رو بگیریم و مادربزرگ پدریم زنده است همچنین عمه عموهایم زنده هستن که وقتی پدر بزرگم فوت کرد خیلی زمین و باغ به ارث گذاشت اگه میشه دادخواست داد به طرفیت کی دادخواست بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه ایام گذشته فرزند قابل مطالبه نیست و شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از پدربزرگ میتوانید دادخواست نفقه بدهین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای فرزند مطالبه نفقه ایام گذشته منتفی می‌باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگان نسبی باید در خط عمودی باشند مثل پدر، مادر، فرزند و نوه بنابراین بستگان نسبی در خط افقی مثل خواهر، برادر، عمو، عمه، مشمول الزام به پرداخت نفقه آنها نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
فرزندان نفقه گذشته بهشان تعلق نمی‌گیرد از زمان مطالبه می‌توانند درخواست نفقه داشته باشند