مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

سلام. ایا نوع نوشتن دادخواست خلع ید اپارتمان و دادخواست دستور موقت میتواند به یک شکل و شبیه به هم نوشت. مثلا دادخواست خلع ید از یک اپارتمان را جدا بدهم و شبیه به ان دادخواست دستور موقت خلع ید را هم جدا بدهم؟ یا اینکه نوع دادخواستها باید با هم متمایز باشد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دستورموقت نیاید عین خواسته اصلی ویانتیجه خواسته اصلی باشد.