مشاوره حقوقی رایگان - دریافت معوقه 16ساله مستمری پدرم

باسلام خدمت شما بزرگواران. بنده بعد از 15سال اقدام به گرفتن مستمری پدرم نمودم. میخاستم بدونم این 15سال که پدرم فوت کرده و کسی حقوقشو نگرفته این 15 سالم بهم پرداخت میشه. اگه میشه چجوری. بصورت قسطی یا یکجا و یا یکجا. ضمنا بنده شوهر ندارم و میخام حقوق مستمری پدرمو بعد از 15سال که از فوتش گذشته بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

دوست عزیز،این حق شماست.اگر تا کنون دریافت نکردی حقت محفوظ هست ولی با این وضعیت بودجه کم نیروهای مسلح و دیگر ادارات ،گرفتنش ب سختی هست .در صورت نیاز تماس بگیرید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام اگر از زمان فوت پدر همسر نداشتین بله .یکجا پرداخت میشه البته پس از طی مراحل حصر وراثت و....