مشاوره حقوقی رایگان - زمان واریز مستمری تامین ‌اجتماعی

سلام، شوهر من 20 بهمن 98 فوت کرده. الان تو ماه تیر، حقوق تیر رو ریختن و مابه التفاوت حقوق رو. البته فکر می‌کنم حقوق خرداد رو هم ریختن و مابه التفاوت خرداد رو تو خود خرداد ریخته بودن. البته ما به التفاوت فروردین و اردیبهشت رو هم ریختن با همین حقوق ماه تیر. حالا سوال من اینه کی خود حقوق فروردین و اردیبهشت و اسفند رو میریزن؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حقوق اون ماهها واریز نشده ماههای بعدی واریز نمیشه از بیمه جهت اطلاعات تکمیلی سوال کنید