مشاوره حقوقی رایگان - ایا کد رهگیری در معاملات ارزش دارد یا نه؟

با سلام بنده اپارتمانی رو با مبایعه نامه خریده و کد رهگیری زدم بعد دو سال سکونت یه نفر پیدا شده که مدعی هستش قبل از من گرفته ولی مبایعه نامه اش کد رهگیری ندارد الان ملک متعلق به چه کسی هستش به بنده که قانون رو رعایت کردم یا ایشون که خلاف قانون عمل کردن با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر ثابت شود معامله شما مقدم بوده حق با شماست و ارتباطی به کد ندارد