مشاوره حقوقی رایگان - همسرم قفل درب عوض کرده

سلام شوهر من 3ماه قهر کرده و منزل ترک کرده من تازه رفتم واسه مهریه اقدام کردم و شکایت ترک انفاق کردم که بهمون چندروز دیگه در شورای حل اختلاف وقت دادن ولی از دیروز خونه خواهرم بودم وقتی امشب برگشتم دیدم همسرم قفل در عوض کرده و من نتونستم وارد خونه بشم و رفتم کلانتری صورتجلسه گرفتم ایا الان باز میتونم برم شکایتمو کیفری کنم؟ حالا باید چکار کنم جهیزیه من داخل خونس لطفا کمک کنید؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

توی همین جلسه من میتونم برای جهیزیمم درخواست بدم از خونه بیارم بیرون؟

عادل بابایی

عادل بابایی :

برای جهیزیه دادگاه حکم ورود به منزل با شکستن قفل می دهد

پرسشگر :

میشه لطفا اینم جواب بدید من برای ترک انفاق که شکایت کردم مدارک داشتم شناسنامه و عقدنامه و کارت ملی و کپی دادم الان که شوهرم درو قفل کرده هیچ مدرکی ندارم چه جوری برم برای جهیزیه شکایت کنم ممنونم از کمکتون

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با صورت جلسه ای که در کلانتری تنظیم شده است و عندالزوم شهادت شهود می توانید شکایت کیفری مبنی بر ممانعت از حق مطرح کنید.

پرسشگر :

اقای نریمانی ممنون از پاسخ کاملتون یعنی قبل از جلسه شورای حل اختلاف اینکارو کنم یا صبر کنم جلسه شورای حل اختلاف که 2روز دیگه هست برگزار بشه ؟

یک وکیل

كلانتري بعد پرونده به دادسر ايا بقول شما كيفري ميشه
با گزارش به كلانتري محل تسبت به بردن جهيزيه اقدام كنيد
قبل از هر مار توصيه ميكنم با مشاور و كارشناس حرفه اي خانواده مشورت كنيد