مشاوره حقوقی رایگان - چک و محکومیت

با سلام
اگر کسی چکی را خالی ولی با امضا به کسی بدهد آیا می توان جلوی آن را گرفت آن هم بخاطر اعتماد یا نادانسته برای اخذ قراردادی که امضا نشده و اجرا هم نشده و شاهدها هم شهادت نمی دهند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بنده به یک خسارتی محکوم شوم می توانم پرداخت آن را تقسیط کنم ؟ چون جدا بضاعت مالی ندارم و بیکار هستم؟
من 30 روز برای کسی کار کردم و در ان یک خسارتی به شخص کارفرما از طرف دو کارگر من وارد شد و بعد از سی روز و یک روز قبل از ترک کار از طرف بنده، به دلیل اینکه کار بنده به شخص دیگری با قیمت دیگری و بدون توافق بنده با یک قرارداد دست نویس واگذار شد و بنده متاسفانه بخاطر اعتماد و جو حاکم ان را امضا نمودم و پشت یک میلیارد سفته را امضا کردم و روی سفته را شخص اول امضا کرده است و فردای ان روز متوجه تمام این مسائل از جمله خسارت و واگذاری کار به دیگری و آوردن نیروی کار از طرف کارفرما شدم و فردای روزی که قرارداد امضا شد با اطلاع کارفرما و همه افراد حاضر از جمله دوستان و ناظر و شخص اول و کارگرها کار را واگذار کرده و اعلام کردم که این کار را با این شرایط ادامه نمی دهم ولی خسارت ان دو کارگر را پرداخت می کنم و رسیدی نیز بابت ان خسارت جهت پرداخت به کارفرما در حضور همان دو نفر دادم اکنون بابت ان قرارداد از من و ان شخص پیمانکار شکایت شده است که دادگاه برای 24 همین ماه کارشناس معرفی کرده آیا بنده به پرداخت سفته و خسارتهایی که بعد از بنده برای کارفرما اتفاق افتاده می شوم ؟ متاسفانه کارفرما آدم درستی نیست و شاهدها را فراری داده است و من فقط توانستم اظهاراتم را به دادگاه بدهم و همین کارفرما یک چک امانتی از من داشتند که خالی بود و یک رسید از او داشتم که برگشت زده بود و من بابت ان شکایت کردم البته چک ربطی به این قرارداد نداشته و قبل از شروع به کار با ترفندی از من گرفت که جهت ضمانت شرایط کاری دیگری بود که اصلا انجام نشد و اکنون کارشناس اول خیانت در امانت را تایید کرده است.
حال سوال بنده این است من محکوم به پرداخت خسارت بعد از خودم بابت ان قرارداد و تعهدات داخل ان می شوم؟
متاسفانه تاریخ قرارداد را نیز دستکاری کرده و تاریخ بیست روز قبل را نوشته است.

پاسخ ها :

ایمان صالح رمجیان

جناب آقای ایمان صالح رمجیان:

سلام و‌درود پاسخ سوال شما طولانی هست و باید حضوری تشریف بیارین یا از طریق تماس تلفنی