مشاوره حقوقی رایگان - نم گرفتن دیوار

سلام خسته نباشید.
حدودا 6 ماه است که زمین کناری ساختمان ما شروع به ساخت و ساز کرده و امروز دیدیم که 5 تا واحد دیوار مشترک نم گرفته و کاغذ دیواری بلند شده.
پیمانکار ساختمون کناری میگه چون دیوار درز انقطاعی است باید هزینه 50 به 50 پرداخت بشه و من فقط ایزوگام میکنم که دیگه تکرار نشه و مشکل از ساختمون خودتونه.
در حالی که این چند سالی که ساختمونی ساخته نشده بود و زمین خالی بود ساختمون ما مشکلی نداشت.
الان خسارتی که 5 واحد دیدن به چه شکل هست؟
ایا باید هزینه ی کاغذ دیواری و دیوارایی که زرد رنگ شدن با خودمون هستش؟
میشه شکایت کرد ازشون؟
و ایا واقعا هزینه 50 به 50 باید پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا تامین دلیل کنیدتا مقدارخسارات ومقصرآن مشخص گردد.سپس دادخواست مطالیه خسارت راتقدیم کنید.سبب خسارت,ایشان بوده وباید تمامی خسارات راپرداخت کنند.