مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن دیوار و گرفتن خسارت

سلام،همسایه کنار ما در حیاطش چند باغچه درست کرده است که با دیوار خانه‌ی ما نیم متر فاصله داره،ولی از زمانی که خانه را درست کرده و باغچها را گل کاشته،دیوار خانه ما به طور کامل نم ورداشته.چند بار تذکر دادیم ولی توجه نکردن و گفتن من باغچها را جمع نمی کنم.ایا می شود شکایت کرد و خسارت گرفت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست رفع مزاحمت بدهید و اگر هست ای وارد شده خسارت خود را نیز مطالبه کنید