مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین

سلام خانم من به مدت 1سال است که رفته و مهریه خودش رو از اداره ثبت به اجرا گذاشت وحساب های من رو بسته من نیروی شرکتی هستم و توان پرداخت ندارم حالا همون حقوق شرکتی که 7میلیون است را برداشت میکنه ولی من از زندگی کردن افتادم و توان پرداخت قسط و خرج و کرایه خانه را ندارم حالا مجوز ازدواج مجدد گرفتم من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به هر حالت مجبور به پرداخت مهریه هستید.مواظب باشید ازدواج مجدد هم ختم به مطالبه مهریه نشود!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
زمانی که شما حکم ازدواج مجدد می‌گیرید یعنی تمکن مالی دارید لذا می‌بایست مهریه زوجه پرداخت شود

در نهایت می‌توانید به صورت اقساط بپردازید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تقاضا برای ازدواج مجدد به این معنی هست که شما تمکن مالی برای گرداندن زندگی را دارید و تقاضای اعسار شما نیز به احتمال زیاد رد خواهد شد.