مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

با سلام. میخواستم بپرسم من مهریه و اجرا گذاشتمم ماشینشم توقیف کردم ولی میخواستم بپرسم ایا اگه مهریمه و پرداخت نکنه و منو بلاتکیفی بذاره باید چیکار کنمم راستی برای توقیف حقوقش باید چکار بکنم ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نامه اخذ یک چهارم حقوق دریافتی ملاک توقیف است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت امتناع از پرداخت مهریه میتوانید از دادگاه پرداخت از محل فروش خودرو را دهید .
با معرفی ارگان محل کار میتوانید درخواست توقیف حقوق کنید .
از مشاوره های تلفنی دادراه بهره‌مند شوید.

یک وکیل :

با سلام
تقاضای مزایده خودرو و دریافت وجه یا کارشناسی و دریافت خوردو به عنوان بخشی از مهریه ، یک چهارم حقوق قابل توقیف است از اجرای احکام یا واحد ثبتی اقدام نمایید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از اداره ثبت نامه بگیرید به واحد اداری که کار می کند. برای ماشین هم تقاضای کارشناسی و مزایده کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت مطالبه مهریه در مرحله اموال بلامعارض ایشان توقیف میگردد و در مرحله بعد در صورت عدم دادخواست اعسار حکم جلب ایشان تا110سکه صادر میگردد و در صورت دادخواست اعسار و تقسیط مهریه موظف به پرداخت اقساط می باشند و در صورت عدم پرداخت مجددشما می تپانید جلب ایشان را بگیرید.
از طریق مرجع صادرکننده اجراییه (ثبت، دادگاه) تقاضای توقیف یک چهارم حقوق ایشان را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست مزایده خودرو را
مطرح نمایید
و درخواست توقیف حساب های بانکی زوج را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای توقیف حقوق از طریق اجرای ثبت پیگیری کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اگر ماشین توقیف شده به مزایده گذاشته میشود و از محل فروش آن مهریه شما پرداخت میشود. یک چهارم حقوق قابل توقیف است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پیگیری زیادی می‌طلبد در صورت عدم پرداخت دستور جلب بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید یک چهارم حقوق ماهانه را توقیف کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر فرزندی دارید یک چهارم و اگر ندارید یک سوم حقوق ایشان قابلیت توقیف دارد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام میتونه شمارو بلاتکلیف بزاره چون حق طلاق با زوج هست مگر اینکه شما دلیل خاصی داشته باشید. بهترین راه توافق هست

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود پس ازمختومه شدن پرونده در ثبت میتوانید جهت اجرای مهریه وتقسیط به دادگاه مراجعه نمایید

یک وکیل :

سلام .جهت توقیف حقوق از اجرا ثبت اقدام بفرمائید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر پرداخت نکند ماشین به مزایده گذاشته میشود بابت یک چهارم توقیف حقوق درخواست دهید( از طریق اجرای ثبت ).

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ماشین هم تقاضای کارشناسی و مزایده کنیداز طریق مرجع صادرکننده اجراییه (ثبت، دادگاه) تقاضای توقیف یک چهارم حقوق ایشان را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای ماشین می توانید درخواست مزایده و فروش دهید
درخواست توقیف حقوق را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ماشین را به مزایده می گذارند . برای توقیف یک‌چهارم حقوق ایشان کافی است کتبا درخواست نمایید و آدرس محل کار همسرتان را هم قید نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید ماشین را بردارید و حقوق نیز درخواست دهید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مهریه ربطی به طلاق نداره باید بررسی شود و دلایل محکمه پسند برای طلاق ارایه کرد در صورت تمایل تلفنی در خدمتتان بابت توضیحات بیشتر هستم

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
كاربر گرامي ؛برخی از اموال را نمیتوان توقیف کرد که مستثنیات دین
می نامند. این اموال در قانون با نام مستثنیات دین مشخص می شوند. در حقیقت منظور از مستثنیات دین ، اموالی است که نمی توان توقیف کرد زیرا با توقیف آنها مالک به اعسار می افتد. مستثنیات دین در ماده 24 قانون جدید نحوه محکومیت های مالی به شرح زیر می باشد :
الف – منزل مسکونی که عرفاً در شان محکوم‌علیه در حالت اعسار او باشد
ب – اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی لازم است
ج – آذوقه موجود به قدر احتیاج محکوم‌ٌعلیه و افراد تحت تکفل وی برای مدتی که عرفاً آذوقه ذخیره می‌شود
د – کتب و ابزار علمی و تحقیقاتی برای اهل علم و تحقیق متناسب با شان آنها
هـ – وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه‌ وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است
و – تلفن مورد نیاز مدیون
ز – مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می‌شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره‌ بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستاجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شان او نباشد
توقیف اموال برای مهریه در تمامی اموال قابل انجام است به غیر از مواردی که ذکر شد. در صورتی که در اموال توقیف شده ، موارد بالا نیز موجود بود ، میتواند به حکم مذکور اعتراض کرد و درخواست رفع توقیف اموال را نمود.
همانطور که در ماده فوق می بینید توقیف اموال برای گرفتن مهریه تنها زمانی است که مرد توانمندی آن را دارد چرا که به موجب قانون نمی توان دارایی های معیشتی مرد را توقیف نمود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نامه توقیف حقوق از مرجع که مهریه را به اجرا کذاشتید درخواست نمایید