مشاوره حقوقی رایگان - توفیف حقوق بابت مهریه

با سلام. اینجانب به پرداخت هر سال، یک سکه به همسرم بابت مهریه محکوم شده‌ام.
سوال من این است که در صورتی که سکه‌ها رو به موقع پرداخت کنم، آیا همسرم می‌تواند یک چهارم حقوق اینجانب را هم علاوه بر سکه‌های دریافتی، توقیف کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
با وجود پرداخت اقساط و موجبی برای توقیف حساب و کسر از حقوق نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد

زوجه میتواند دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نماید و درخواست توقیف 1/4 حقوق ماهیانه را نماید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله توقیف حقوق به میزان یک چهارم ارتباطی به حکم اعسار ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد

زوجه میتواند دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نماید و درخواست توقیف 1/4 از حقوق ماهیانه را نماید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله در صورتی قسط بندی مورد پذیرش واقع میشود که مالی از شما یافت نشود به محض اینکه اموالی از شما شناسایی شود قابل توقبف خواهد بود.