مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهدید به انتشار عکس خصوصی

من یک پسر مجرد هستم که با خانم مطلقه ای چند وقت رابطه داشتم و میخواستم ازدواج کنم اما خانواده ام موافقت نکردن یک تولد بزرگی گرفتم و دوستانم همه دعوت بودند یکی از دوستانم چند تا عکس از من و اون خانم گرفتن و الان دوستم و همسرش چندباری من رو جلوی چند نفر تهدید کردند که تصاویرت رو پخش میکنیم و بنر میکنیم و...
آیا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان تهدید به انتشار فیلم و عکس خصوصی شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا دلایل و مدارک جمع آوری نمایید

بله قابل شکایت می‌باشد اما این چیزی که در اینجا مهم است شما ابتدا می‌بایست اقدامات قانونی و دلایل جمع آوری نمایید