مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شهادت

با سلام
شخصی توی کنفرانس تلفنی شروع به فحاشی و تهدید به قتل کرده و شاهد ماجرا حاضر به شهادت نیست. فرزندان کسی که تهدید شده میتونن شهادت بدن. اما با توجه به اینکه شاهد اصلی حاضر نیست شهادت بده تصمیم گرفته شده که شکایت پس گرفته بشه. کی باید اقدام کرد برای پس گرفتن شکایت؟
چکار باید کرد که بعدا حق شکایت کردن محفوظ باشه؟
ایا اون شخص (کسی که بر علیه اش شکایت شده) میتونه اعاده حیثیت کنه؟

لطفا زود جواب بدین.
ممنون

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر رضایت بده دیگر مجدد قابل پیگیری نیست، همچنین موضوع اعاده حیثیت هم منتفی است