مشاوره حقوقی رایگان - تغییر درصد جانبازی

سلام و خسته نباشید.پدر من جانباز 20 درصد دوره انقلاب بودن که بعد از فوتشون طبق ماده 15 باید درصد جانبازیشون تغییر میکرد اما کمیسیون به دلیل اینکه جانباز انقلاب بود رد کرد.چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید