مشاوره حقوقی رایگان - رفع نقص پرونده

سلام در پاسخ به ابلاغ رفع نقص تمام مراحل رفع نقص در مهلت قانونی و هزینه هم پرداخت شده باشد اما به دلیل فراموشی یا اختلال در سیستم ارسال صورت نگرفته باشد و دادگاه دادخواست را رد کرده است راهی هست برای تجدیدنظر یا خیر؟ تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
دادنامه مربوطه حائز اهمیت است باید به نظر برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرار رد دادخواست صادره از طرف مدیر دفتر یا جانشین ایشان ظرف 10 روز قابل اعتراض در خود آن دادگاه است یعنی به اعتراض، قاضی دادگاه رسیدگی می‏کند و رأی صادره قطعی خواهد بود.