مشاوره حقوقی رایگان - مدت نقص گرفتن پرونده

باسلام
الان نزدیک به چهار ساله که برادرم بخاطر یه اعتراف که سابقه مواد داشته بلاتکلیفه ودادیار وقاضی پرونده نزدیک به دهها بار نقص پرونده ورفع نقص آن را گرفتن ولی هیچی چیزی از روند پرونده معلوم نیست.مگه میشه موادی که درون خودرویش نبود ازمسافتی 150الی200اونورتر آورده سرباز خود سرباز هم نوشته وپیوست پرونده کردم که نه شخصی از ماشین بیرون پریده فرارکرده ونه موادی ازتو خودروی متعلق به برادرم هم کشف نشده نه برادرم آزاد میکنند ونه ماشین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام چنانچه از داخلرخودرو کشف نشده باشد و ادله ای مبنی بر تعلق مواد به برادر شما نباشد تبرئه می گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
نیاز به مطالعه پرونده توسط وکیل است. حتما در پرونده دلیلی وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به قرار بازداشت موقت اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما با توجه به دلایل و مستندات موجود در پرونده لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و ارائه نمایید
شما می توانید به معاون دادستان مراجعه نمایید و درخواست نمایید تا قرار تامین کیفری صادر گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون آیین دادرسی کیفری پرونده میبایست منجر به صدور رای و رهایی بلاتکلیفی متهم از موضوع باشد، لذا متهم می‌تواند به بازداشت خود اعتراض نماید