مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

درباره یه قطعه زمین از نامادری ام شکایت کردم که میگه از پدرم خریده، قولنامه رو دادیم کارشناس خط تایید کرد به نفع اونا اما 5 ایتم اورده توی نظر کارشناسیش
اولیش که امضا مطابقت داره دومی میگه اثر انگشت محو و سیاه شده نظری نمیشه داد سوم گفته یه برگه جدا که به قولنامه الصاق شده و به اصطلاح توضیحاته اول از فروشنده امضا و اثر انگشت گرفته ان و بعد بالاش متن نوشتن و چهارم اینکه امضای شاهدان چه توی قولنامه و چه برگه الصاقی در زمانهای مختلف بوده ، من این احتمال رو میدم که اول ازش همونجوری که کارشناس گفته امضا و اثر انگشت گرفتن بعد برگه سفید رو پر کردن و ضمنا توی برگه سفید نوشتن در کمال صحت عقل ، سوالم اینه که با توجه به اینکه قاضی رای رو به نفع اونا داده و از ما هم کتبا تعهد گرفتن توی دادگاه که مزاحمشون نشیم و زمین مال اوناس میشه کاری کرد یا خیر ؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام.. باید پرونده و مدارک را دید