مشاوره حقوقی رایگان - انتقالى دانشجوى خارجى از طريق وزارت بهداشت

سلام
من دانشجو در كشور چين هستم و به علت ويروس بوجود آمده تمامى دانشگاه ها تعطيل شده و ورود ما به كشور چين تا اطلاع ثانوى ممنوع شده
وزارت بهداشت هميشه شرايطى رو براى انتقال دانشجوهاى خارجى به دانشگاه هاى داخلى ايران داشته و من ميخوام با كمک يک وكيل مجرب در اين زمينه انتقالى خودم رو بگيرم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی درخواست خود را در قسمت "وکیل میخواهم" ثبت نمایید.