مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان جوابیه اجراییات ثبت

سلام خسته نباشید ... من ماشینم بابت مهریه همسرم توقیف شده توسط اجراییات ثبت ... منم یه لایحه نوشتم که فقط تنها منبع درآمد بنده همین ماشینه .... میخواستم سوال کنم خدمتتون چه مقدار زمان میبره که اجراییات ثبت جواب لایحه که نوشتم رو بده که ماشین بنده رفع توقیف میشه یا خیر ... و این هم اضافه کنم که ماشین بنده در شهر بابل متوقف شده ..... ممنون و سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مطابق قانون اتومبیل جزء مستثنیات دین نیست. مگر این که تاکسی باشد وکارنامه کار داشته باشید. به هرحال تشخیص و مدت جواب با رئیس محترم ثبت است. می بایست پیگیری نمایید.