مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن دادخواست اعسار به موجب حکم قطعی

با سلام، در صورتی که دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به توسط دادگاه بدوی رد شود، و قبل از اتمام بیست روز دادخواست تجدید نظر داده شود، و در نهایت دادگاه تجدید نظر نیز رای دادگاه بدوی را تایید کند. چند روز وقت پس از ابلاغ حکم قطعی تجدید نظر برای معرفی مال داریم که حکم جلب صادر نشود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام منتظر باشید پرونده بره اجرای احکام به شما 20 روز فرصت داده می‌شود جهت پرداخت وجه و اجرای حکم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اجرایی ظرف 10 روز می‌بایست بپردازید