مشاوره حقوقی رایگان - تصرف خودرو توسط همسر

با سلام من یک خودرو خریدم و سند و پلاک ...بنامم هست همسرم من را کتک زد و به زور خودرو از من گرفت و من از منزل بیرون کرد و تمامی مدارک خودرو در منزل موند و نه تنها مدارک خودرو بلکه تمام وسایل من در منزل تصرف کرد و قفل درب عوض کرد با توجه به این که مبلغی پول از حساب همسرم پرداخت شده الان شکایت کرده و درخواست ابطال سند داده آیا میتونه خودرو از من بگیرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
ابطال اسناد به راحتی انجام نمی شود و نیاز به مدارک دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراریست عرض شد که می‌بایست مشخص شود که مدارک اولیه به چه شخصی تعلق دارد اما اصولاً پس گرفتن آن توسط زوج سخت است