مشاوره حقوقی رایگان - دیه سوختگی کارگر در حین کار

باسلام.
بنده در یک شرکت داروسازی به صورت روزمزد مشغول به کار شدم ولی من را بیمه نکرده بودند.که یک مخزن منفجر شد ودچارسوختگی 40درصد ازنوع 2و3شدم وآمبولی ریه پیداکردم که الان هم با گذشت 40روز تحت درمان هستم .الان شرکت میگوید بیمه ات را درست میکنیم
الان سوالم این هست که آیا من فقط میتوانم بیمه بیکاری بگیرم یا میتوانم شکایت هم بکنم برای گرفتن دیه؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و دیه خود را بگیرید.