مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت برای تغییر در تحویل سند آپارتمان

سلام بنده آپارتمانی خریداری نموده در تنظیم قرارداد قید شده سند تا تاریخ مشخص باید تنظیم و تحویل شود در غیر اینصورت برای هر روز تاخیر مبلغی تعیین شده اکنون بعد از گذشت 2 سال سند آماده است بنده می توان برای تاخیر مبلغ تعیین شده را مطالبه کنم.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه گواهی عدم حضورفروشنده را از دفتر اسناد رسمی در موعد مقرر دریافت نموده اید و شما نیز به تعهدات خود در زمان مقرر عمل کرده اید ، از جمله آماده بودن مابقی ثمن معامله ، می توانید طرح دعوی علیه فروشنده نمایید.