مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عسر و حرج زوجه

عرض سلام و ادب و احترام خدمت وکلای عزیز یک سوال داشتم از خدمتتون. خانم بنده مدتی است که منزل را ترک کرده و به خانه پدرشان مراجعه کردند و دادخواست طلاق عسر و حرج دادند و بنده از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست الزام به تمکین برای ایشان فرستادم ولی ایشان اهمیتی ندادندو بنده هم متاسفانه پیگیر نشدم هرچند ایشان در طول زندگی مشترکمون بارها و بارها از بنده عدم تمکین نمودند حال با چه رویی ازمن شاکی هستندو درخواست طلاق عسر و حرج را دادند را نمی‌دانم و سوالم از شما اینه که آیا من می‌تونم با ارائه همان درخواست الزام که داده بودم ، مانع دادخواست طلاق
بشوم یا خیر لطفاً بنده را راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید دید دلایل ایشان برای ادعای عسر و حرج چیست شاید انقدر قوی است که می‌تواند موجب تحقق طلاق شود. الزام به تمکین مانع دادخواست طلاق نیست ،صرفا بعد از اثبات عدم تمکین ،حق دریافت نفقه ساقط خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به تنهایی کفایت نمی‌کند سایر موارد باید بررسی شود