مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عسر و حرج زوجه

با سلام خدمت وکلاهای محترم
اینجانب درسال 99 ازدواج کردم و بعد از ازدواج متوجه بیماری اعصاب و روان خانم شدم که من برای این موضوع درخواست فریب در ازدواج دادم ولی رد شد و امسال دوباره درخواست فریب در ازدواج دادم و قاضی پرونده از او درخواست کردم که خانم را بفرستد برای سلامت اعصاب و روان پزشکی قانونی و قاضی گفت اگه بررسی بشود که همون موقع زندگی مشکل داشته پرونده رو بررسی میکند و الان خانم بنده رو فرستادن پزشکی قانونی اما پزشکی قانونی میگه نمیشه تشخیص داد که ان موقع خانم در حالات روحی سالم بوده یا نه
حال الان خانم بنده درخواست عسر و حرج داده و قاضی رای را به نفع خانم داده و من رفتم پزشکی قانونی فقط یک مشکل زود انزالی داشته ام نمیدانم چرا قاضی چنین رای ای داده پرونده به تجدید نظر رفت ولی قاضی رد کرد الان اعتراض میخوام بزنم برود دیوان
آیا میشه پرونده فریب در ازدواجی من در جریان است به قاضی پرونده بگم تاثیری دارد و این که نمیشه در دیوان لایحه ای نوشت که به نفع من باشد؟!
ممنون میشم جواب بدید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی فرجام خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
به دیوان اعلام کنید که پرونده فسخ مطرح است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال چون قاضی بر اساس اظهارنظر پزشکی قانونی رای صادر نموده است از این لحاظ فریب در ازدواج قابل اثبات نیست .
موفق باشید .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نسبت به رای طلاق فرجام خواهی کنید.
در مورد فریب در ازدواج اگر پزشکی قانونی تشخیص ندهد به نتیجه ای نخواهد رسید.