مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه معوقه

با سلام.دادگاه نحله و نفقه ایام گذشته ام را صادر نمود و همسرم روی مهریه اعسار زدند و دادگاه هر 7 ماه یک عدد سکه رای دادند .البته از عید شروع میشود.به عرض عالی برسانم که نفقه ونحله ای که برایم صادر کردند و بنده 6 ماه از نفقه را بخشیدم و رای طلاق صادر شد که قبل از جاری شدن صیغه طلاق باید نفقه و نحله پرداخت شود.ایا نحله و نفقه ایام گذشته که صادر شده،همسرم باید یک جا پرداخت کند یا قسطی؟
مبلغ نفقه ونحله 80 میلیون شد و تقریبا 20میلیون بخشیدم و 60 میلیون باید پرداخت میشد. ولی همسرم 30 تومن به صندوق دادگستری پرداخت کرده.ایا درست پرداخت کرده یا این که باید یک جا پرداخت میکرد؟ بازم ممنون و متشکرم از راهنماییتان.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست تمام آن یکجا پرداخت شود مگر اینکه شخص درخواست اعسار نماید