مشاوره حقوقی رایگان - ابراء مهریه

با سلام خانومم برای مهریش از دادگاه اجرائیه گرفته و در مرحله اجرای احکامه و محکوم شدم هر 14 ماه یه سکه بدم حالا خانمم میگه 100 میلیون بده منم تو دفتر خونه اقرار میکنم بقیه مهریمو که 124 سکه هست ابراء میکنم و بعد از گرفتن 100 میلیون پول، از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت میدم و پرونده رو مختومه میکنم (چون اعتماد نداره میگه اول پولو بده بعد مختومه میکنم) حالا سوالم اینه آیا اقرار رسمی قابل استناده و اگر پول رو گرفت و مختومه نکرد آیا اقرارنامه ابراء به دردم میخوره لطفا راهنمایی کنید و راهنمایی کنید چیکار کنم که بعدا دوباره گرفتار نشم

تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. با يک وکیل دادگستری همراه شوید
متنی تخصصی تنظیم گردد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر اقتصادی این موضوع می‌تواند به نفع شما باشد اما یک اقرار موجه و خوب بگیرید و می‌توانید آن اقرار رو ارائه بدهید و پرونده را مختومه کنید