مشاوره حقوقی رایگان - ناقص شدن شماره ملی ام توسط قاضی

سلام خسته نباشید والا من 2 ساله سر شکایت به جرم ضرب و جرح سرقت مقرون به آزار دادگاه نتونستم برم مشکلاتی داشتم قاضی با من لج کرد شماره ملی من حتی به ثبت احوال که مراجعه کردم گفتن خانوم برو از شاکی رضایت بگیر خلاصه نرفتم تا الان که پرونده بخاطر پیگیر نشدن شاکی مختومه شد الان میشه منو راهنمایی کنید که بتونم برم دادگاه منو دستگیر نمیکنم چطور نقص رو شماره ملیم رو برطرف کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حتماً به دادگاه تشریف ببرید و موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منظور شما مسدودی کد ملی است؟ دستورالعمل جدید‌ مبنی بر رفع مسدودی است. در هر صورت از مرجع مربوطه باید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمال جلب اگر دستور صادر شده باشد وجود دارد