مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام پرونده من الان 7ماهه در اجرای احکام هست ودوبار حکم جلب سیار محکوم علیه را تمدید کردم ولی نتوانستم پیداش کنم برای مسدودی کد ملی محکوم علیه دوماه پیش رفتم ولی دادیار گفت نمیشه کد ملی محکوم علیه مسدود شود امکانش هست پیش قاضی اجرای احکام بروم تا با مسدودی کد ملی محکوم علیه موافقت کند.باتشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
بله تقاصاب نقطه زنی نیز داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در اجرای احکام مدنی امکان ممنوع الخدمات شدن محکوم علیه وجود دارد . علیهذا به اجرای احکام کیفری مربوطه مراجعه کنید و درخواست ممنوع الخدمات شدن محکوم علیه را بخواهید محتمل است انجام دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر اصولا موافقت نمی نمایند
زیرا مسدودی کد ملی خلاف حقوق شهروندی
اشخاص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
تحت شرایطی امکان پذیر است