مشاوره حقوقی رایگان - مختومه کردن پرونده در اجرای احکام

با سلام

بنده به عنوان متهم در اجرای احکام تمامی کارهایی که حکم شده بود از جمله : پرداخت مبلغ تعیین شده به جای حبس در موعد مقرر ، رد مال را انجام دادم تا به حال شاکی دو مرتبه درخواست های عجیب از جمله اینکه مال ما همین هست ولی آن مال کمی نو تر بوده و ... کرده که هر بار با ارجاع به دادگاه تجدید نظر رای مبنی بر این بوده که در صورت مطابقت مشخصات مال نو و کهنه بودن ملاک نیست اما به صلاح دید قاضی اجرای احکام کارشناسی انجام شده و کارشناس هم کارشناسی کرده و نظریه ایشان هم این بوده که این مال دقیقا مطابق با اعلامی شاکی است . الان چندین ماه میگذرد و هیچ اقدام جدیدی نشده من دو مرتبه حضوری با قاضی اجرای احکام ملاقات داشتم و خواستم که پرونده را مختومه نماید اما گفتند که مشکل قانونی نیست ولی اگر نو بوده از نظر شرعی گناه دارد و ....
سوال اصلی من این است که چطور می توانم با استناد به قانون فشار بیاورم که با توجه به انجام تمامی قید های اجرایی پرونده مختومه شود ؟ یکبار هم یک لایحه درخواستی گذاشتم اما اصلا بهش توجه نکردند .
ممنون می شم یک راهنمایی خوب و کاربردی به من بکنید
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیازی به پیگیری شما و مختومه کردن به درخواست شما نیست اجرای احکام بعد از اجرای کامل حکم پرونده را مختومه مینماید