مشاوره حقوقی رایگان - ارث به خواهر ناتنی

سلام و عرض ادب
پدر بنده 60 سال پیش فوت کرده و دو عدد زمین بدون سند به جا گذاشته که در روستا هست .
مادرم هم 50 سال پیش فوت کرد
دو خواهر داشتم که یکی ناتنی از طرف مادر هست که زنده هست و خواهر تنی من که با پدر یکی هستیم 5 سال پیش فوت کرد که فرزند یا شوهر هم نداشت.
زمینها هم تا الان تعیین تکلیف نشده بود و من تنها وارث باقیمانده پدر هستم
اگر برای انحصار وراثت پدر اقدام کنم ایا خواهر ناتنی من هم ارث میبره با توجه به اینکه هیچ نسبتی با پدر من نداره.یعنی الان که خواهر تنی من فوت کرده و این زمینها هم تعیین تکلیف نشده بودن ایا خواهر فوت شده من ارثی میبره که به تبع اون خواهر ناتنی من هم ارث ببره یا خیر
ممنون

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خواهر تنی شما اگر بعد از پدر فوت کرده باشد از طریق ورثه اموال پدر را به ارث میبرد و خواهر ناتنی شما سهم الارث خود از مادر را دریافت می‌کند و از پدر شما ارثی نمیبرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز
به خواهرشما اگر بعد از پدر فوت کرده باشد ارث تعلق میگیرد