مشاوره حقوقی رایگان - ارث به خواهر ناتنی

سلام خسته نباشید
پدرم سال 1360ازهمسراولش جداشده یک دختردارد که درهمان سال به یک زوج واگذارشده به عنوان فرزند
پدرم دوسال بعد بامادرم ازدواج کرده الان پدرم وصیت کرده که تمام اموالش به طورمساوی بین دوفرزندش من وبرادرتقسیم شود
آیاخواهرنانتی باوجوداین که قبلا واگذارشده به یه خانواده دیگر واسمش تووصیت نامه پدرنیست ارث میبرد یانه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما تنها تا یک سوم از اموال خود را می‌تواند وصیت نماید.
دو سوم از ماترک بین وراث طبق قانون ارث تقسیم خواهد شد.
خواهر ناتنی اگر نامش در شناسنامه پدر نباشد ارث نخواهد برد مگر اینکه ایشان در خصوص اثبات نسب وارد عمل شوند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وصیت‌نامه پدر شما نسبت به کل اموال تا یک سوم آن لازم الاجراست و مابقی به تناسب ارث است مگر رضایت کلیه وراث به تقسیم به تساوی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اول اینکه خواهر ناتنی از پدر شما ارث می‌برد

و وصیت‌نامه پدر معتبر نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری ارث می‌برد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله خواهر ناتنی شما ارث می‌برد وصیت بیش از ثلث اموال اعتبار ندارد