مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل حقوق توسط کارفرما

از تاریخ 18 مهرماه تا تاریخ 20 آذر ماه سال 1402 در شرکتی پیمانکاری به عنوان نقشه‌بردار فعالیت کردم در حال حاضر اخراج شده ام اما کارفرما از پرداخت حقوق من به به ازای 25 روز کار 23 میلیون بوده امتناع می کند و نظرش این است که 15 میلیون به ازای 23 روز کار به من پرداخت کند دلیلش هم این است که من کار آنها را رها کردم در صورتی که آنها به من فحاشی کرده و سپس با ادبیات نادرست از کارگاه اخراج شدم حال به دلیل توهین قصد هیچگونه ادامه همکاری با آنها ندارم در این مدتی کاری که ذکر کردم فقط 10 میلیون بابت 13 روز کاری برای من پرداخت شده که مربوط به مهرماه می باشد لازم به ذکر است که بیمه من به صورت کامل ریخته شده است آیا اداره کار حق و حقوق من را که به عنوان نقشه بردار بوده ام مطابق با حقوق قانون کار پیگیری می‌کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به توهین میتوان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
اما نسبت به رابطه کاری
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و