مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت مهریه

سلام من بازنشسته هستم و همسر دوم اختیار کردم .سه تا بچه هام با من زندگی میکند .حالا همسر دوم یک چهارم حقوقم را توقیف کرده وکسر میگردد. .وبعداز آن بابت سکه شکایت کرده و هر پانزده ماه یک سکه زدند .بدون پیش سکه .تجدید نظر هم تایید کرده .آیا میشه از حقوقم که برای امرار معاش من و بچهام هست با کسر کسورات ومهریه .سکه هم پرداخت کنم .از یک دین دوتا دین پرداخت گردد سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هم کسر از حقوق وجود دارد و هم اقساط را به موقع باید تأدیه گردد