مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخلیه پیش از موعد بدلیل اعتیاد مستاجر

با سلام
هر شب استشمام بوی نامطبوع استعمال مواد مخدر توسط مستاجرم باعث آزار من و خانواده ام هست، با توجه به اینکه در متن اجاره نامه شرط:"موجر یا مستاجر در صورت درخواست تخلیه پیش از موعد موظف به پرداخت یکماه اجاره میباشد. درصورت ایجاد مزاحمت مستاجر باید تخلیه کند" آیا میتوانم درخواست تخلیه پیش از موعد بدم? ناگفته نماند که الان ماه سوم استقرار این مستاجر در ملک مورد اجاره هست.
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام ..چرا از مزاحم شکایت نمیکنید

پرسشگر :

ممنون بابت پاسخگویی.
جسارتا در مشاوره با مسولین شورای حل اختلاف به من گفتند اعتیاد مستاجر و استعمال مواد مخدر جزو مزاحمتها محسوب نمیشه و قابل پیگرد نیست..

یک وکیل

خیر قابل شکایت نیست

پرسشگر :

جسارتا در پاسخ اول فرموده بودید "چرا از مزاحم شکایت نمیکنید" ..الان دقیقا تحت چه عنوانی میتونم شکایت کنم?

یک وکیل

در فرض سؤال ، در صورت محق بودن (داشتن اختیار حق فسخ یکجانبه قرارداد) تا دعوی شما به خواسته فسخ یکجانبه قرارداد اجاره در دادگاه صالح بخواهد در نوبت رسیدگی واقع و به نتیجه برسد به نظر می رسد موعد انقضاء مدت قرارداد اجاره هم به سرآمده باشد . حل مسالمت آمیز این نوع اختلافات طریقش مذاکره و گفتگو غیر مستقیم طرفین از طریق مشاور املاک تنظیم کننده قرارداد اجاره دائر بر جلب رضایت کتبی مؤجر و مستأجر بر اقاله و تفاسخ قرارداد اجاره پیش از موعد با پرداخت یکماه اجاره بها ماهیانه یا در صورت رهن معادل آن از طرف فسخ کننده بعنوان خسارت فسخ قرارداد می باشد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.لطفاً مشاوره مکالمه ای صورت گیرد.یاالله