مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام
با توجه به این که 8 سال در جایی کار کردیم بدون قرارداد و آخر هر سال از ما امضا میگرفتند که شما تمام حقوق و مزایای خودتون رو دریافت کردید حالا امسال هم هر سه ماه ما رو به اجبار دفترخانه میفرستند حال اگه ما شکایت کنیم ایا بیمه بیکاری و مبالغ داده نشده رو میتونیم دریافت کنیم یا نه
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره کار محل مراجعه و طرح شکایت نمایید. مدارک و دلایل خود را ارائه دهید تشخیص با آن مرجع می باشد.