مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه در دوران عقد

سلام من الان 5ماهی هست تو عقدم به مشکل خوردیم و فهمیدم با کلی دورغ اومدن جلو الان هم زوج میخواد طلاق بده ولی میگه من درخواست نمیدهم و خودت برو درخواست بده هرکاری میخواهی‌خودت بکن من حتی یک سکه هم بهت نمیدم ده سال دیگر هم صبرکنی از طرف من درخواست طلاق نمیبینی هرچی میگم تکلیف من روشن کن همین رو میگه به نظر شما من چیکارکنم که هم مهریه به من تعلق بگیره هم بتونم طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر اموالی برای توقیف نداشته باشند دادگاه حکم به اعسار خواهد داد.
طلاق از جانب زوجه متاسفانه کار راحتی نیست.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر و راهکارهای احتمالی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر زوج اموالی ندارد بهتر است توافقی اقدام کنید