مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث پدری از سایر وراث

پدرم حدود 25 سال قبل فوت شده.
بنده فرزند همسر دوم پدرم هستم و اصلا خواهران و برادرانم که از همسر اول پدرم هستند اطلاعی ندادند. من خودم بعد از مدت های طولانی از وضعیت مطلع شدم. نمی دانم چه کردند اما از دارایی پدرم هیچ سهمی به من ندادند و حتی خبر هم ندادند. الان هم هیچ تلفن و آدرسی ازشون ندارم که بتونم کاری انجام بدم. به قول معروف دستم به جایی بند نیست. شرایط مالی و زندگی خوبی ندارم.. لطفا راهنمایی بفرمائید که چگونه به سهم الارث خودم برسم؟
متشکرم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایرادی ندارد شما ابتدا انحصار وراثت بگیرید سپس دادخواست تحریر ترکه بدهید